Nesquik Optistart Instant Kakao prutić 28×13,85g

65,99 kn sa PDV-om

Novi NESQUIK, osim neodoljivog čokoladnog ukusa koji djeca jednostavno obožavaju, sadrži OPTI START, jedinstvenu kombinaciju vitamina i minerala koji nadopunjuju vrijednosti mlijeka. Također, ne smijemo zaboraviti važnost raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

SKU: 1010009 Kategorija:

Opis

Nesquik donosi zabavan način kako pretvoriti mlijeko u neodoljivo ukusan i hranjiv napitak.

Dobro je poznato da je mlijeko bogato kalcijem koji čini naše kosti i zube jakima. No, ponekad je djecu potrebno potaknuti da piju mlijeko. Nesquik je prehranu djece olakšao generacijama roditelja time što čini okus mlijeka neodoljivo ukusnim.

Nesquik ne sadrži umjetna bojila, okuse, sladila ili konzervansa, te je dodatno obogaćen Vitaminom D bez kojeg se kalcij iz mlijeka ne bi mogao apsorbirati u tijelu.

NESCAFE© Nesquik Optistart Instant Kakao prutić pakiranje se sastoji od 28 vrećica u kutijici.
Pakiranje od 10 kutijica u kartonu.

Dodatne informacije

Brand

Nestle

EAN

7613034440549


Notice: post je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/shopkeeper/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/shopkeeper/woocommerce/content-single-product.php'), get_template_part, locate_template, load_template, require('/themes/shopkeeper/woocommerce/content-single-product-style-4.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary_data_tabs'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/themes/shopkeeper/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php'), product_enquiry_tab_form, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/proventu/public_html/globalproventus.hr/wp-includes/functions.php on line 4778

Upit za proizvod: Nesquik Optistart Instant Kakao prutić 28x13,85gUpit