Nescafe Cappuccino Vanilija 8×18,5g

17,99 kn sa PDV-om

NESCAFÉ nudi još veći izbor! Najkvalitetnija kava kremastog okusa i bogate pjene. Kad osjetite potrebu malo se odmaknuti od dnevnog ritma, uzeti trenutak za sebe i naprosto uživati, pogledajte NESCAFÉ Cappuccino Menu i izaberite Cappuccino po svom ukusu. Uživajte!

SKU: 1010001 Kategorija:

Opis

NESCAFE© Cappuccino

Kremast napitak bogat pjenom koja se polako i stalno oslobađa kroz bezbroj mjehurića te je, kao takav, idealan za dugo ispijanje u omiljenom kafiću. Dostupan je u čak 7 različitih okusa koji će zadovoljiti svačiji ukus: vanilija, čokolada, Irish cream, lješnjak, karamela, kokos i original. Priprema je izuzetno brza i laka, a proizvod se priprema kao topli napitak ili kao hladni napitak s ledom.

NESCAFE© Cappuccino pakiranje se sastoji od 6 kutijica u kartonu.
8 vrećica u kutijici.

Priprema: Istresite sadržaj vrećice u šalicu. Prelijte sa 150 ml vruće (nekipuće) vode i dobro promiješajte. Pričekajte 20 sekundi i opet promiješajte. Vaš omiljeni kremasti užitak je spreman.

Upute za pripremu Nescafe© napitaka – PDF.

Dodatne informacije

Težina 148 g
Brand

Nestle

EAN

5011546477640


Notice: post je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/shopkeeper/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/shopkeeper/woocommerce/content-single-product.php'), get_template_part, locate_template, load_template, require('/themes/shopkeeper/woocommerce/content-single-product-style-4.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary_data_tabs'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/themes/shopkeeper/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php'), product_enquiry_tab_form, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/proventu/public_html/globalproventus.hr/wp-includes/functions.php on line 4903

Upit za proizvod: Nescafe Cappuccino Vanilija 8x18,5gUpit